Bevidsthed, intention og nærvær

Dato: 20.-21. august 2016 fra kl.9:30-15:00.
Sted: Glade Ekvipager, Vitvedhedevej 1, 8660 Skanderborg.

Arbejd med din bevidsthed, intention og nærvær gennem samvær med heste. Du vil i løbet af kurset blive mere bevidst om dig selv og din krop, blive tydeligere i din kommunikation med omverdenen og finde en grounding, der kan styrke dig i din hverdag.

Du vil få præsenteret forskellig teknikker, som bliver benyttet af blandt andet elite-sportsudøvere. Mange af teknikkerne vil du i første omgang få lov til at opleve på egen krop gennem øvelser uden heste, og senere på dagen skal vi forsøge at arbejde med teknikkerne i praksis gennem samværet med hestene. Vi kommer til at være udenfor hele dagen, så tag tøj på efter vejret. Hvis det regner vil teori og øvelser uden hest foregå i stalden, ellers sidder vi under åben himmel.

Kurset afholdes af Aftenskolen Folkevisdom d.20.-21. august kl.9:30-15:00 begge dage. Tilmelding foregår via deres hjemmeside.