Første videoblog – tanker om opstilling

Her er noget, jeg længe har tænkt, at jeg gerne vil begynde på – for nogle gange er det nemmere at vise ting, end at skrive sig ud af dem ;-)

Så her er min første video-blog / vlog i anledning af BBH Basisinstruktørernes julekalender – i dag er nemlig min dag til at sige noget klogt og ønske god jul 😄

Dagens afsnit handler om nogle af de tanker, jeg har gjort mig om god opstilling – både ud fra min viden som Centreret Ridning instruktør, som næsten-færdig fys og også ud fra det, jeg har snakket med nogle af informanterne til mit bachelorprojekt (om lænderygsmerter hos ryttere) om.

Se med og bliv klogere på din egen rytterkrop – og smid gerne en kommentar eller et spørgsmål eller et forslag til en fremtidig vlog.

(Hvis den indlejrede video ikke dur, kan videoen ses på dette link: https://youtu.be/kNqAv8Tx3g8)

Og skulle du har lyst til at se nogle af mine kommende videoblogs så skal du trykke “Synes godt om” på min facebook-side https://www.facebook.com/GladeEkvipager/ eller melde dig til nyhedsbrevet her på hjemmesiden 😘

Og er du interesseret i at se de andre instruktørers meget interessante indlæg til julekalenderen kan du finde alle deres videoer ved at besøge Blue Berry Hill’s facebookside – Susan deler dem nemlig derfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *