Træningslejr denne sommer

Hej!

Denne sommer afholder jeg en træningslejr over 4 dage, hvor vi kommer til at have fokus på sund bevægelse hos både hest og rytter.

Vi kommer til at få nogle skønne lærerige dage sammen i en gruppe af glade hestemennesker. Morgenerne starter vi ud med ryttertræning uden hest. Der er enelektioner HVER dag og derudover har alle dage et bestemt tema med teori, demonstration samt efterfølgende træning og undervisning i temaet. Temaerne er: rytteropstilling – longering – sidebevægelser – bomtræning.

Jeg lover dig at det bliver 4 rigtig hyggelige dage, som du kommer til at tænke tilbage på i lang tid efter. Og du vil komme til at mærke rigtig store fremskridt i din træning med dig og din hest.

Overnatning foregår i telt eller campingvogn og hestene bor i mindre paddocks på større fold. Mad er med i prisen og måltiderne tilberedes i madhold. Der kan tages hensyn til allergier.

Træningslejren bliver afhold d.12-15 maj (begge dage inkl.). Prisen er 2500,- kr inkl moms. Du skal selv medbringe foder til din hest, men ellers er mad til dig inkluderet i prisen.

Hvis du vil høre mere så skriv til mig eller ring til mig på 60 22 90 96.

Jeg glæder mig at høre fra dig!

De bedste sommerhilsener fra Julie Herold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *