Handelsbetingelser

Juridiske oplysninger

Glade Ekvipager
Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr. 33 59 10 04
Vitvedhedevej 1, 8660 Skanderborg
info@julieherold.dk
+45 60 22 90 96

Virksomheden er etableret i år 2013.

Betaling

Glade Ekvipager modtager betaling ved bankoverførsel eller med følgende kort: VISA, Mastercard og American Express. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Ved kortbetaling hæves beløbet først på dit kort, når varen afsendes. Ved bankoverførsel afsendes ordren ved modtagelse af betalingen. Der vil således typisk gå nogle ekstra dage ved køb via bankoverførsel.

Alle beløb er angivet i DKK, danske kroner, inkl. moms.

Glade Ekvipager bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Levering af fysiske produkter foregår med GLS pakkeservice. Priserne er som følger:
– Til nærmeste pakkeshop: 50,- kr. inkl. moms.
– Med omdeling: 75,- kr. inkl. moms.

Vi leverer som udgangspunkt kun varer til Danmark, men ved personlig henvendelse ved mail kan varerne sendes til udlandet.

Leveringstiden er som udgangspunkt 2-3 hverdage, men kan ved enkelte varer være længere tid. Dette vil du blive gjort opmærksom på inden ordren afsendes.

Ved køb af adgang til undervisning og kurser modtages der ingen fysiske varer eller print-selv billetter med mindre det specifikt er angivet. Fakturanummeret og navn skal blot oplyses ved ankomst eller ved booking.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret på køb af fysiske varer, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@julieherold.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her: Standardfortrydelsesformular.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
– du fjerner påsatte mærkater fra varen.

Vi gør opmærksom på, at i henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 2 nr. 12” er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Det er, jf. “Lov om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer”, ikke tilladt at sælge og videresælge billetter til overpris i Danmark. Det betyder bl.a., at det er forbudt at videresælge billetter med fortjeneste. Du må dog gerne videresælge din billet til samme pris, som du har betalt, eller mindre.

Ved aflysning af undervisning eller kurser fra Glade Ekvipagers eller tredjemands side refunderes pengene for adgang herfor. Et event er aflyst, hvis arrangementet slet ikke gennemføres. Ændringer i tidsplanen, datoen, delvis gennemførelse af arrangementet m.v. er således ikke en aflysning, og pengene refunderes normalt ikke.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 50,- kr. Ved returnering skal pakken sendes med GLS med omdeling til erhverv.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig for ordren, uden unødig forsinkelse og som udgangspunkt senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Glade Ekvipager
Vitvedhedevej 1
8660 Skanderborg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Vi foreslår at du sender pakken retur i original emballage med GLS med omdeling til erhverv.

Ekspeditionen af pakken går hurtigere hvis du vedlægger en kopi af ordrebekræftigelsen og vores standardfortrydelsesformular.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Manglen må ikke være opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Glade Ekvipager
Vitvedhedevej 1
8660 Skanderborg

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Vi foreslår at du sender pakken retur i forsvarlig emballage med GLS med omdeling til erhverv. Du er også velkommen til at aflevere varen personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Glade Ekvipager, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige hos Glade Ekvipager er Julie Tellefsen Voigt Herold.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Glade Ekvipager har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Glade Ekvipager via mail til info@julieherold.dk.

Klageadgang

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@julieherold.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 1-1-2018