Heste i træning

Jeg tilbyder træning af heste og ponyer med fokus på kvalitet og tillid i arbejdet. Det er vigtigt at der ikke bliver gået på kompromis med hestens sind og krop, og derfor bliver træningen taget i hestens tempo. Vælger du at få din hest trænet hos mig vil vi derfor i fællesskab udarbejde en realistisk træningsplan, som vi justerer løbende.

Træningsområder

Jeg beskæftiger mig primært med videreuddannelse indenfor dressuren og grundridningen, samt genoptræning af heste med skader og tydelige skævheder. Træningen består af det hesten har behov for og de ønsker du har; det kan være både ridning, sidebevægelser fra jorden og anden jordtræning, longering, bomarbejde, turridning m.m.

For de unge heste, der skal gøres klar til tilridning kan det være særdeles gavnligt at komme med på tur som håndhest for at de kan få en masse oplevelser samt få opbygget en stærk krop før der kommer rytter på ryggen. Dette gerne i kombination med longering og signaltræning.

Derudover tager jeg også heste i træning, der har fx trailerproblemer, er svære at håndtere eller har anden uhensigtsmæssig adfærd.

Opstaldning

Mens din hest er i træning går den på døgnfold, enten alene eller sammen med en makker. Der er altid adgang til skygge, frisk vand, wrap og saltsten. Hesten bliver fodret med Dangro MetaFibre, Dangro LinOchrunch, ølgær samt ForagePlus vitaminer & mineraler efter hestens behov. Ønsker du selv at medbringe krybbefoder kan du det, såfremt det vurderes at det ikke er årsag til eventuelle problemer hos hesten.

Du er altid velkommen til at besøge din hest :-)

Træningsophold

Træningsophold kan vare fra en uge og lige så langt frem du ønsker det – det afhænger dog især af hvilket formål træningen har. Længden aftaler vi i fællesskab og justerer hen ad vejen i takt med at vi ser hvordan hesten forbedrer sig i løbet af træningen.

Antal ugentlige træningsgange kan variere fra 3-5 gange alt afhængigt af hvad hesten trænes i. Dette afhænger af målet, hestens træningsniveau og arbejdsbyrden, da det er vigtigt med tid til at restituere. Nogle gange kan træningsgangene deles op, hvilket kan være særlig gavnligt ved trailertræning, da hesten så kan trailertrænes 2 gange dagligt, hvilket er særdeles effektivt.

De første par dage efter hesten er ankommet går med at hesten skal falde på plads i de nye omgivelser, at vi skal lære hinanden at kende samt med at teste basale signaler og reaktioner af.

Ejerengagement

Du er velkommen til at overvære træningerne de gange du har mulighed for det. Derudover er det oplagt at træningerne i den sidste periode af træningsopholdet erstattes af undervisning, så du bedst muligt kan holde træningen ved lige og videreudvikle dig derfra.

Du er altid velkommen til at komme forbi og klappe din hest, også uden forudgående aftale.

Særlige hensyn og betingelser

Hvis det er muligt, tager jeg gerne særlige hensyn mht foder og management. Dog har jeg ikke mulighed for at tilbyde jordfold.

Ønsker du din hest redet bidløst kan det lade sig gøre. Jeg forventer at du selv medbringer udstyr til din hest, der er tilpasset.

Hesten skal være vaccineret efter de gældende FEI regler og der må ikke have været syge heste i stalden i 14 dage forud for ankomst her. Hesten skal være udelukket fra konsum.

For at kunne træne med god samvittighed og hjælpe hesten bedst muligt skal den have haft ordnet sine tænder indenfor de seneste 12 måneder med bedøvelse. Har hesten adfærdsproblemer eller vægrer sig ved ridning kan det være nødvendigt med en grundig gennemgang af en dygtig dyrlæge forud for træningsopholdet for at udelukke at det er smerter, der er årsagen. Ligeledes kan det være vigtigt at tjekke op på at sadlen er tilpasset ordentligt og ikke klemmer hesten nogle steder.

Hvis du bor i nærheden af Skanderborg kommer jeg meget gerne ud til et introbesøg, hvor vi vurderer jeres behov i fællesskab og jeg efterfølgende kommer med et konkret tilbud.

Priser

Introbesøg: 400,- kr inkl. moms + kørsel på 4,- kr/km (deles imellem alle på ruten, hvis der er flere med). Ved efterfølgende aftale om træning på minimum 4 uger modregnes beløbet for introbesøget (minus kørsel).

Træning 3 gange/ugen: 1100,- pr uge inkl. opstaldning
Træning 4 gange/ugen: 1300,- pr uge inkl. opstaldning
Træning 5 gange/ugen: 1500,- pr uge inkl. opstaldning

Fra 5. uge og fremad gives der 15% rabat.

Priserne er inkl. moms.

Betaling sker forud for træningsopholdet.

Kontakt mig

Kontakt mig på mail info@julieherold.dk eller via telefon 60 22 90 96 for at høre nærmere om træning af din hest.